Dit zijn wij:

Wij zijn F.I.R.E.-worship (Faith In Redemption Everlasting). 
Met ons zevenen bedienen wij in Gods koninkrijk door middel van ons muzikale talent. 
Elke laatste zondag van de maand bieden wij in de Ark te Assen een worship avond aan. De inloop is vanaf 19.00 en de worshipavond begint om 19.30. 
Daarnaast zijn wij te boeken voor onder andere kerkdiensten, bruiloften of begrafenissen. Voor informatie over het boeken en tarieven zie kopje informatie.

 

 

 


Marlin

Zangeres

 

Heyhoi!

Ik ben Marlin, 22 jaar oud en ik woon in Assen. In mijn dagelijks leven ben ik verpleegkundige in de ouderenzorg en spijker mijn kennis bij tijdens de opleiding hbo-verpleegkunde op de Hanze in Groningen. Naast voor mensen zorgen, vind ik het heerlijk om voor mensen te zingen (met name voor God). Binnen F.I.R.E. ben ik zangeres.


Victor

Bassist/zanger

 

Hai!

Mijn naam is Victor, 27 jaar oud en ik woon in Assen. Ik studeer Creative Business bij NHL Leeuwarden. Muziek is een grote passie van mij, daarom ben ik vaak te vinden in mijn thuisstudio om muziek te maken. Binnen F.I.R.E. ben ik de bassist en één van de zangers. 


Julisa

Zangeres

 

Haai,

Ik ben Julisa, 22 jaar oud en kom uit Assen! Ik ben recent afgestudeerd als persoonlijke begeleider. Ik sport graag en verder is muziek maken echt mijn favoriete hobby. Ik speel piano. gitaar en ik zing. Binnen F.I.R.E. ben ik één van de zangeressen.


Thijmen

Pianist/zanger

 

Hey,

Mijn naam is Thijmen, 21 jaar oud, Assen. Ik werk als sociaal werker binnen SchouderaanSchouder. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek voor de Heer! Samen met deze prachtige groep mensen mag ik deel uit maken van F.I.R.E.-worship. Ik ben binnen F.I.R.E. de pianist en één van de zangers.


Wesley

Gitarist

 

Hallo, 

Mijn naam is Wesley, 25 jaar oud en woon in Emmen. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie Retail Manager. Mijn hobby's zijn gitaar spelen en voetballen. Ik speel voetbal bij Drenthina in Emmen. Binnen F.I.R.E bespeel ik de akoestische gitaar.


Chananja

Drummer/MD

 

Hallo,

Ik ben Chananja, met 18 jaar de jongste van F.I.R.E. Ik heb een tussenjaar en ik ben vooral aan het werk en muziek aan het maken. Ik speel in verschillende bands waaronder F.I.R.E en binnen F.I.R.E ben ik de drummer en MD (Music Director)